Solbergaskolans föräldraråd

En stor del av sin vakna tid befinner sig våra barn i skolan. Vi vill att miljön i skolan och utbildningen som de får ska vara den bästa för dem.

Därför behöver föräldrarna engagera sig och det gör man bäst genom att gå med på Solbergaskolans Föräldragrupp.

Idag finns följande föräldrar som träffar skolledningen 2 gånger per termin:
Paul Comber

Naznaz Ibrahim

Jan-Erik Stenbäck

Andreas Lindberg

Anna Ericsson-Cusin

Vi önskar att fler föräldrar vill vara med i gruppen, gärna från de årskurser där det saknas representanter!

Vill du vara med?
Kontakta oss på: foraldragruppen.solberga@gmail.com