Restaurang Sol

På Solbergaskolan uppfylls kraven på livsmedelsäkerhet och näringsriktig mat lagad på plats i skolans egna tillagningskök. Vi uppfyller stadens krav om minst 25% ekologiska råvaror. Restaurang Sol är med i satsningen ”Skolmat i världsklass”.

Här serveras 2 olika maträtter, även ett vegetariskt alternativ och soppa varje dag med en stor variationsrik salladsbuffé. Självklart ordnar vi även specialkost. Länk till blankett finns….

Eftersom vi tycker miljön runt maten är viktig vill vi att alla ska trivas i restaurangen, därför lägger vi även stor vikt vid trevligt och vänligt bemötande.

Yngre elever erbjuds mellanmål.

Du som förälder är alltid välkommen att besöka oss. Du har rätt till en gratis lunch med ditt barn en gång per termin. Säg gärna till i förväg om ni vill komma.

Nu har vi en App  som man kan ta hem gratis på smarta telefonen med matsedel för 4 veckor åt gången. Appen heter "Skolmaten" och har en kniv & gaffel korsade. Där går ni in och väljer Stockholm kommun, sedan väljer ni stockholm stad och sedan skola så hittar ni Solbergaskolan.