Information till vårdnadshavare för blivande 6-åringar Ht-17

Hej blivande förskoleklassbarn och föräldrar i Solbergaskolan!

Ni är varmt välkomna att komma på inskolningsbesök och hälsa på oss i skolan vid två tillfällen.

Besök 1 tisdag 25/4,  kl 9.30-10.30.

Besök 2 tisdag 9/5,  kl 9.30-11, barnen äter då även lunch i skolans restaurang Sol.

Vid dessa besöken träffas vi en stund och leker tillsammans i våra lokaler. För att få bästa kontakten med barnen vill vi att föräldrarna väntar utanför under tiden.

Vid första besöket är det viktigt att föräldrarna fyller i en blankett om specialkost. Så att de barnen som har det behovet får rätt kost vid det andra besöket.

Tisdagen den 30/5 kl 17.30-19 är det föräldramöte utan barn i förskoleklassens lokaler i F-huset. Vi informerar då lite mer om verksamheten och vad ni behöver tänka på inför skolstart. Där har ni också möjlighet att ställa alla frågor som ni har.

Varmt välkomna till oss på Solbergaskolan

Vid frågor kontakta Pernilla Hallberg Lynch, förskollärare

08-508 21652, 08-508 45891