Välkomna tillbaka!

Hoppas ni alla haft en skön sommar. Här har det hänt en hel del i sommar. Fler paviljonger är uppställda. Vi har fått ommålat i korridorer och trapphus. Vi har haft sommarungdomar som hjälpt till att rensa, flytta möbler och klassrum. Vi har haft golvvård och fönsterputsning. Tyvärr har leverenser av nya möbler inte kommit i tid, (skulle ha levererats förra veckan) vi hoppas att det löser sig så snart som möjligt. Det innebär att vi får pussla med det vi har så länge. Tack för att ni ordnade barnomsorg på våra planeringsdagar. Vi har nu avslutat projektet kring normkritik som ska resultera i en handbok där allt arbete är samlat. Våra lokaler, en del är nya för eleverna. Åk F-1-2 har sina klassrum och fritids i F-huset Åk 3-4-5 i D huset Åk 6 i ljushallen, 1 tr. FG gruppen finns i en av klubbens lokaler i ljushallen Klubben finns i ljushallen med intilliggande rum. Vi välkomnar alla våra elever och särskilt våra nya. Vi välkomnar också ny personal Nadia Ryö, lärare 1A Ann Ericsson, specialpedagog åk 4-6 Feray Clason IT-ansvarig för Kämpetorp, Solberga, Mockasinen och Broskolan Resurspersonal är under tillsättning till åk F och åk 1. Datum för föräldramöte kommer snart. Vi ser fram emot ett nytt härligt läsår med full aktivitet.

Birthe Ahl-Källqvist, rektor

Sami Kandelan , bitr. rektor F-3